Naar de indexpagina
JE Organisatie
Mediation
Bedrijfsadvies - Ondernemerscoaching - Mediation
Werkgebied

Naar de indexpagina
 


Conflicten kunnen overal ontstaan of aanwezig zijn.

In onze samenleving bestaan veel terreinen waar bemiddeling wordt toegepast. Denk hierbij aan conflicten binnen een relatie of gedurende echtscheidingen. Maar ook in zaken als erfkwesties, tussen collega's, familieleden, buren, werkgever / werknemer. 
Noem maar op.

Een mediator is breed inzetbaar en is over het algemeen iemand die van alles wát weet (generalist). Hij / zij kan u daardoor beter begeleiden en eventueel de juiste hulp bieden door specialismen in te schakelen, die nodig zijn om het mediationproces te ondersteunen en tot een succes te maken.

JE Organisatie heeft een breed netwerk en waar nodig wordt de expertise en kunde van dat netwerk aangesproken. 
Altijd in overleg of op verzoek van de cliënt.

In sommige gevallen is het wenselijk dat er een zogeheten co-mediation plaatsvindt. Dit kan zijn in echtscheidingskwesties of zeer delicate conflicten. Een co-mediation wordt dan gedaan door twee mediators. Hierdoor wordt de neutraliteit en onafhankelijkheid 
van de mediator gewaarborgd. Als de mediator uw conflict meer geschikt vindt voor een co-mediation, wordt dit altijd eerst voorgesteld en besproken, waarna de mediator de collega introduceert waarmee hij / zij doorgaans gewend is om mee samen te werken of waarvan hij weet dat er een goede aansluiting zal zijn met u als cliënt.