Naar de indexpagina
JE Organisatie
  
Bedrijfsadvies - Ondernemerscoaching - Mediation
Algemeen
                           

Naar de indexpagina


JE Organisatie, dé organisatie met hart voor uw zaak.
 
Een onderneming wordt niet voor niets opgezet, het dient een doel te hebben, een missie. Dit is de basis voor elke onderneming dus ook voor JE Organisatie. Hans Ettema heeft deze voor JE Organisatie als volgt geformuleerd:
 
   'JE Organisatie heeft zichzelf ten doel gesteld om op bedrijfseconomische wijze, een betrouwbaar adviesbureau
te zijn, waarbij het toekomstig belang van de cliënt voorop staat.'
 
Adviesbureaus zijn er op diverse vakgebieden en in diverse branches.
JE Organisatie richt zich op dienstverlenende en producerende bedrijven, waarbij financieel gerelateerde vraagstukken centraal staan. Hierbij wordt niet alleen naar het product, productieproces en de onderneming gekeken, maar ook naar de ondernemer(s) zelf!
 
Speciale aandacht gaat uit naar de driehoek ondernemer – accountant – bank. Gebleken is dat er regelmatig, met name tussen de ondernemer en de accountant / bank, miscommunicatie en onbegrip voorkomt. Dit komt de ontwikkeling van een onderneming vaak niet ten goede. JE Organisatie kan, door kennis en ervaring, op de juiste wijze schakelen tussen de ondernemer en de bank of accountant.
  
Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons op diverse manieren bereiken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de knoppen ‘contactgegevens’ en ‘Informatie aanvraag’ in het linker navigatiemenu.