Naar de indexpagina
JE Organisatie
Agrarisch
Bedrijfsadvies - Ondernemerscoaching - Mediation
Algemeen

Naar de indexpagina

 
Welkom op de agrarische pagina van JE Organisatie.

Op deze pagina kunt u een keuze maken uit de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Per onderwerp geven wij een globaal beeld van de dienst die we aanbieden. Specifieke onderdelen zijn per organisatie en per mens verschillend. Mocht er iets niet duidelijk zijn of wilt u meer weten, dan nodigen wij u uit om via het contactformulier hierover een vraag te stellen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen.

Waarom zou u een vraag stellen?

In de regel proberen mensen eerst zelf de vraag , kwestie of het probleem op te lossen. Soms zelfs wanneer men weet dat het beter zou zijn om (externe) hulp te vragen. Als ondernemer wordt men geacht van alle markten thuis te zijn, maar men kan eenvoudigweg niet alles weten ! Het is immers (bijna) onmogelijk om zowel op uw vakgebied bij te blijven en daarnaast ook nog personeelszaken, in- en verkoop, onderhoud, financiële zaken en alle andere onderdelen van uw onderneming optimaal aan te sturen.

JE Organisatie biedt u de mogelijkheid om door middel van diverse tools, uw onderneming beter (aan) te sturen en inzicht te genereren in datgene wat voor u en uw organisatie van belang is. Afhankelijk van uw situatie en vraag kunt u kiezen voor begeleiding of advies. In het navigatiekader links staan de diverse mogelijkheden. Een nadere beschrijving per onderdeel zou u kunnen helpen om de keuze te maken.